Українці зможуть привітати одне одного з днем Незалежності на спеціальному сайті

Влада вирішила допомогти українцям привітати один одного з Днем незалежності. Для цього створено спеціальний сайт-конструктор листівок, пише platfor.ma.

Напередодні Дня незалежності Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб ініціювало всеукраїнську кампанію «Посада: простий українець». Її мета – дати можливість усім громадянам, а особливо тим, хто перебуває на окупованих територіях, привітати одне одного з найважливішим святом країни. Для цього чиновники створили спеціальний сайт-конструктор. На ньому кожен може створити листівку-привітання, поділитися нею у соцмережах і месенджерах, а також проглянути усі привітання через галерею.

У рамках кампанії частина привітань буде розміщена також на білбордах в багатьох областях України, у потягах «Інтерсіті», міжміських електричках, київському та харківському метро. У Міністерстві впевнені, що акція «Посада: простий українець» об’єднає українців, дасть змогу почути та зрозуміти одне одного.

Створити власне привітання з Днем Незалежності можна всього у три кроки:

– зайти на сайт ua27.mtot.gov.ua;

– завантажити власне фото та написати привітання;

– поширити створену вами листівку в соцмережах або месенджерах.

«Вивчивши актуальні соціологічні дослідження та проглянувши десятки опитувань фокус-груп з різних куточків України, ми зрозуміли, що попри війну й економічні складнощі, людям найперше бракує спілкування та взаєморозуміння. Люди хочуть чути людей. Тож у День незалежності ми вирішили зробити ще один крок до об’єднання українців — навколо спільних цінностей, сподівань і прагнень. Ми віримо, що ця всеукраїнська інформаційна кампанія стане справжнім, щирим привітанням Україні та всім нам», — сподіваються у міністерстві.   Організатори закликають усіх приєднатися до кампанії — адже це є приводом привітати усіх українців, включно з жителями тимчасово окупованих територій, з одним із найважливіших свят.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *