Цієї ночі не працюватимуть одразу два звичних для українців додатки: «Дія» і «Приват24»

Додаток “Дія” буде недоступним, окільки у ніч на неділю, 7 листопада, “Дія” переїжджає в новий та більш потужний дата-центр. У період 00:00 до 07:00 замовлення послуг та документів буде недоступне.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Як зазначається в повідомленні, необхідні документи зокрема, COVID-сертифікат, можна згенерувати завчасно у застосунку та на порталі.

Сертифікат у застосунку буде доступний постійно, а сертифікат, згенерований на порталі, можна завантажити в телефон, додати у застосунок YourWallet або роздрукувати.

Якщо отримали COVID-сертифікат у застосунку завчасно, він залишиться та працюватиме, але його не можна бути замовити знову в цей проміжок часу, зазначили в прес-службі.

Команда підтримки “Дії” працюватиме в аеропортах по всій країні всю ніч, щоб допомогти кожному отримати COVID-сертифікат та успішно полетіти з країни, – йдеться в повідомленні.

Також найближчої ночі ПриватБанк призупинить грошові перекази, роботу банкоматів і терміналів.

ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру. З 01-00 до 04-30 годин будуть припинені всі грошові перекази, а також робота банкоматів і терміналів

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Як наголошується в повідомленні, банк свідомо прийняв рішення про оновлення.

Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з “чорної п’ятниці” і завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, щоб шопінг наших клієнтів був комфортним, – йдеться в повідомленні.

У період оновлення процесингового центру банк призупинить проведення транзакцій за картками, роботу Приват24 для фізичних осіб Приват24 для бізнесу.

В ході технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *