Синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом до кінця тижня


В Україні протягом цього робочого тижня, 11-15 лютого, у більшості областей очікуватимуться дощі зі снігом. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, вже завтра, 12 лютого, у більшості областей буде йти дощ з мокрим снігом, температура повітря підніметься до +13 на півдні.

На півночі країни температура повітря вдень буде +1…+3 градуси, прогнозують дощ з мокрим снігом.

У західних областях вдень очікується 0…+4 градуси, а вночі – +1…+3, також очікуються опади у вигляді дощу і снігу.

На сході України вдень синоптики прогнозують +2…+5 градусів, а вночі -1…+2 і хмарна погода.

На півдні очікується вдень 6…13 градусів, а вночі 2…6.

У середу, 13 лютого, на півночі країни температура повітря вдень буде -1…+1 градуса.

У західних областях вдень очікується -1…+1 градусів тепла. На сході України вдень синоптики прогнозують 0…+4 градуси, а вночі -1…4 і хмарна погода.

На півдні очікується вдень 0…6 градусів, а вночі 0…+3. У Києві в цей день опадів не очікується. Температура повітря вдень буде -1…+3 градусів.

У четвер, 14 лютого, у більшості областей ітиме дощ з мокрим снігом. На півночі країни температура повітря вдень -1…+1 градус, а вночі -5…-7. У західних областях вдень очікується 1…3 градуси тепла, а вночі -2…-6. На сході України вдень синоптики прогнозують -2…-6 градуси, а вночі -10…-12. На півдні очікується вдень 2…4 градуси, а вночі -3…-5. У центральній частині країни синоптики прогнозують вдень -1…1 градус, а вночі -4…-7.

У Києві в цей день опадів не очікується. Температура повітря вдень буде -1…1 градус, а вночі -5…-7.

У п’ятницю, 15 лютого, на всій території України очікується хмарна погода без опадів. Місцями потеплішає до +5 градусів.

Так, на заході без опадів, денна температура повітря -1..+3 градусів. На сході країни очікується хмарна погода, температура повітря вдень -1…+3. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *