Спека триматиметься аж до Трійці

У вівторок, 11 червня, в Україні буде спекотно. Температура повітря подекуди сягне позначки +34 градуси, повідомила синоптик Наталка Діденко в Facebook.

“11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря вдень становитиме +30+34 градуси, у західних областях +27+31 градус. Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небезпека у “сухих” областях України. Будьте уважними до себе і до довкілля”, – попередила метеоролог.

Дощі з грозами ймовірні у західних областях, північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град.

“Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України. На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса”, – уточнила синоптик.

У Києві вівторок буде спекотним: +30+32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою. До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться.

“За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок. Але уточнення, як завжди, за мною”, – додала Наталка Діденко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *