Поліцейські Буковини відзначали 4 річницю  Нацполіції України з чернівчанами

На території Центрального парку ім. Т.Шевченка поліцейські влаштували тематичне свято на відзначення 4-ої річниці з дня створення Національної поліції України. Дорослі й діти поспілкувалися у неформальній обстановці з поліцейськими різних підрозділів: патрульними, працівниками ювенальної превенції, поліцією охорони, кінологами і криміналістами. Вони розповіли  про специфіку своєї роботи, а також демонстрували спецтехніку та озброєння. Малеча охоче фотографувалася із чотирилапими помічниками поліцейських. Окрім того працівники ювенальної превенції спілкувалися з  дітьми щодо безпеки та законопорядку. А відповідаючи правильно на запитання юні розумники отримували книги і солодощі.

Зокрема, працівники патрульної поліції презентували спеціальні окуляри, які імітують вплив алкоголю на поведінку людини. Діти з захопленням розглядали поліцейські машини та змогли побавитися з спецсигналами та гучномовцями.

Також проводилися  заходи для дітей з інтернату, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Нині вони оздоровлюються в одному з чернівецьких санаторіїв. Працівники буковинської поліції запросили малечу в гості на пізнавальну екскурсію.

Поліцейські нагадали дітлахам основні правила безпечного літа: як поводитися під час відпочинку на воді, у лісі та що варто пам’ятати, катаючись на роликах і велосипедах.

Крім того, працівники поліції розповіли юним гостям про свою роботу й наочно у Ситуаційному відділі продемонстрували, яким чином реагують на повідомлення громадян.

На завершення зустрічі поліцейські побажали малечі безпечного відпочинку та нагадали, за яким номером телефонувати у разі небезпеки.

На завершення діти мали змогу покататися на розважальних атракціонах.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *