Нова адреса сервісного центру пенсійної служби в Чернівцях – Центральна площа, 3

4 листопада 2019 року оновлений Сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області запрацював за новою адресою. Відтепер питання пенсійного забезпечення вирішуються в центрі Чернівців на площі Центральній, 3, від 8:00 до 18.00 без перерв, від понеділка до п’ятниці.

Працівники Пенсійного фонду облаштували нове приміщення в історичній будівлі з максимальним комфортом для відвідувачів і наповнили його корисною інформацією. Оформлені в єдиній корпоративній колірній гамі приміщення, дотримання працівниками дрес-коду, прагнення обслужити відвідувачів на високому рівні, доброзичливе ставлення формують спокійну ділову атмосферу і позитивні емоції. Зручно розташовані столики фахівців без будь-яких бар’єрів дозволяють відвідувачу близько спілкуватися зі спеціалістом пенсійної служби, що сприяє психологічному комфорту й позитивному налаштуванню. 

У просторій зали відвідувач отримує у спеціальному терміналі талон до фахівця й за час нетривалого очікування має змогу з інформаційних плакатів та відеоматеріалів, які демонструються на моніторі у постійному режимі, ознайомитися з важливими аспектами пенсійного забезпечення, перевагами та переліком електронних послуг пенсійної служби, дізнатися про порядок реєстрації на вебпорталі. Відвідувачі можуть переглянути важливу інформацію про пенсійне забезпечення з відкритого довідника та взяти з собою буклети пенсійної тематики. Для осіб з вадами зору в залі розміщені стенди, тексти на яких подані шрифтом Брайля. Спеціально облаштоване робоче місце з доступом до Інтернету забезпечує доступ до Особистого кабінету вебпорталу для отримання чи уточнення певних даних, здійснення реєстрації тощо.

Працівники Головного управління докладають зусиль, щоби відвідувачі відчули якість обслуговування європейського рівня та переконалися, що пенсійна служба близька до людей і працює саме для них. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *