«Мрія» школярів з Куликівки – це про ліс

Шкільне лісництво «Мрія» Куликівського навчально-виховного комплексу з Герцаївського району взяло участь у ХІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв 26-28 вересня на Сумщині

На зліт зібралися юні лісівники та представники лісогосподарських підприємств з 23 регіонів України. І учасникам було що презентувати на зльоті:  вони захищали науково-дослідницькі роботи, брали участь у майстер-класах, мистецьких заходах, квестах, флешмобах, побували на цікавих екскурсіях.

Юні лісівники Куликівки мали можливість познайомитися зі своїми ровесниками з інших областей України, водночас і спілкуючись і змагаючись з ними упродовж трьох насичених подіями днів.  Дев’ятикласники з Куликівки Анна-Сніжана Аштефиноє та Олексій Тодерян гідно представили свої роботи.

Для виставки досягнень учнівських лісництв куликівчани привезли з собою карликове дерево бонсай – граб звичайний, флораріум у лампочці, колекцію насіння, 25 наукових робіт, альбом робіт за всі 17 років діяльності шкільного лісництва, макет екологічної стежини, банер історичного лісництва. Їхня експозиція була настільки гарною, цікавою та представницькою, що учасники та гості виставки охоче фотографувалися біля неї.

Недаремно ж учнівське лісництво «Мрія» Куликівського НВК нагородили грамотою за участь у виставці-презентації, окремою грамотою нагородили Олексія Тодеряна за ІІ місце у захисті науково-дослідницьких робіт.

А ще прес-служба ДП «Чернівецький лісгосп» додала, що лише протягом 4 останніх років юні лісівники з Куликівки висадили аж 150 тисяч саджанців різних порід. Це дарує сподівання на те, що майбутнє лісу в надійних руках.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *