Lycamobile вийшов на український мобільний ринок

Найбільший у світі віртуальний оператор розпочав роботу в Україні.

Користувачі зможуть безкоштовно дзвонити на номери Lycamobile в будь-яку з 22 країн світу.

Найбільший в світі віртуальний оператор LycaMobile офіційно оголосив про запуск на українському ринку. Для надання послуг мобільного зв’язку та інтернету в нашій країні LycaMobile буде використовувати інфраструктуру 3G-оператора “ТриМоб” (дочірня компанія “Укртелеком”). Про це на прес-конференції в понеділок, 24 липня, у Києві заявив генеральний директор LycaMobile Крістофер Тулії.

“Ми не будуватиме в Україні свої магазини – будемо продавати свої продукти через партнерів. Домовимося з деякими магазинами, на яких будуть наші логотипи. У нас є п’ять-шість пропозицій з різних цінових категорій – залежно від того, що добре підходить для ринку. Продаж почнемо з SIM-карт протягом тижня”, – сказав він.

За його словами, після запуску роботи клієнти в Україні отримають доступ до SIM-картки “ТриМоб”, яка включатиме тарифи від LycaMobile. Користувачі зможуть безкоштовно дзвонити на номери Lycamobile в будь-яку з 22 країн світу, де представлений оператор, щомісяця поповнюючи рахунок на 100 грн. Крім того, користувач зможе дзвонити в Україну з-за кордону на номери оператора безкоштовно.

Користувачі, зокрема, зможуть вибрати один з недорогих пакетів послуг: 16 ГБ інтернет-трафіку, 300 хвилин дзвінків, 300 SMS і 300 хвилин на спілкування всередині мережі за 130 грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *