Лісгоспи Буковини вразили відвідувачів «БУКДЕРЕВ-2018» розмаїттям продукції

Два дні, 11-12 жовтня, в столиці Буковини під егідою Чернівецької торгово-промислової палати працювала Міжрегіональна спеціалізована виставка. Деревообробна промисловість та лісове господарство мають істотний потенціал в нашій області, це є важливою складовою її економіки. Виставка дає змогу підприємствам різних галузей і форм власності представити продукцію, знайти на неї покупців та укласти бізнес-контракти.

Традиційно в «БУКДЕРЕВ-2018» взяли участь державні лісогосподарські підприємства Буковини, представивши асортимент своєї продукції: вагонку, брус оциліндрований, дошки обрізні й необрізні, паркет і ламелі індустріальні, штахети, паливні брикети тощо.

Як завжди, окрасою виставки «БУКДЕРЕВ-2018» стали декоративні рослини, що вирощують держлісгоспи у своїх розсадниках для садово-паркового дизайну.

Виставкові стенди лісгоспів Чернівецького ОУЛМГ прикрасила також продукція бджільництва, соки, сушені та консервовані гриби і ягоди, 16 видів вітамінних чаїв –  екологічно чистих і цілющих. Та, звісно, головний експонат щорічної виставки – деревина. Модернізація виробничих потужностей, запуск в експлуатацію новітнього обладнання дозволяє розширювати асортимент якісної продукції, яка користується великим попитом серед меблевиків, будівельників, представників інших галузей, суміжних з лісовим господарством. Деревопереробні потужності окремих держлісгоспів області сертифіковані за міжнародними стандартами, повідомила прес-служба облради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *