Чого бракує організму, якщо хочеться некорисного

Уважно прислухайтеся до свого організму, бо тільки він підкаже, чого йому бракує. Ба більше, коли хочеться з’їсти щось зовсім не корисне, значить організму не вистачає чогось важливого, але дуже корисного.

За прикладом ходити далеко не треба. Скажімо, вас тягне на газовану воду. А це є свідченням того, що у вашому організмі недостатньо кальцію. Який вихід? Ввести до раціону продукти, багаті на цей елемент. Іншими словами, споживайте більше броколі,   бобові, а також м’ясо.

Постійно хочеться шоколаду? Це сигнал, що організму бракує магнію. У яких продуктах його можна знайти? У горіхах, сухофруктах, бобових, авокадо, гречці.

Усе  їсте з хлібом? А все тому, що  в організмі недостатньо фосфору та сірки. Споживайте молочні продукти, журавлину, хрін, капусту, сочевицю, часник, цибулю та цибуляю-порей.  Коли ж виникає гостре бажання з’їсти скоринку чи шматочок білого або чорного хлібчика, – це брак вітамінів групи В. Поповніть їх через такі продукти, як  висівки (запарені), зелений горошок, яйця, свинина, печінка, квасоля, горіхи, гречка, коричневий рис, дріжджі.

Багато сірки міститься також у каві та чаю. Тому постійне бажання випити філіжанку кави може бути продиктоване нестачею в організмі сірки.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *