Усе, що ви не знали про загадкових чоловіків

Справжній світ чоловіків, як і раніше, залишається загадкою для жінок і лише нечисленні “інсайдери” дозволяють судити про те, як насправді живуть звичайні чоловіки.

Почуття гумору впливає на кількість коханок
Дослідники з’ясували, що почуття гумору в житті чоловіка має прямий зв’язок з кількістю його любовних захоплень. Таким чином, власники гострого гумору, в середньому, мають більше партнерів, ніж ті, хто сприймає життя занадто серйозно, інформує eizvestia.com/uk/news-ukr.

Чоловіки страждають від гендерної несправедливості
Сучасна реклама і масова культура використовує ідеальні образи чоловіків, далеких від реальності, так само, як це роблять з ідеальними моделями-дівчатами. У більшості випадків чоловік в рекламі – це юний м’язистий чоловік, забезпечений. У реальному світі такі принци живуть хіба що в жіночих мріях.

Жінкам краще під начальством чоловіків
У компаніях, де посаду генерального директора займає чоловік, жінки, як правило, заробляють більше, ніж там, де керівник є жінкою. Так само батьки дочок схильні налагоджувати робочі контакти насамперед з жінками.

Чоловіки шукають несхожих на себе дівчат
Дослідники помітили, що невеличкі та худі хлопці хочуть великих і високих дівчат. І навпаки, високим і м’язистим чоловікам більше до душі невисокі і маленьки дівчата. Причини такої суперечливої тяги вчені бачать в еволюційних механізмах. Максимальна різниця на генетичному рівні гарантує сильне і витривале потомство.

Чоловічу увагу легко обдурити
Красива телеведуча випуску новин здатна абсолютно переключити увагу чоловічої половини глядачів на себе, заважаючи розумінню сенсу новин. Приваблива жінка на ділових переговорах здатна докорінно змінити позицію опонента в позитивну сторону.

Батьки часто виховують чужих дітей
Довести чоловікові, що дитина насправді його, може тільки дорогий ДНК-тест. У всіх інших випадках доказ неможливий, тому ситуація з чужою дитиною так часто використовується в літературі, кінематографі та у реальному житті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *