Гороскоп від 7 до 13 вересня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю доведеться вирішувати не свої проблеми. На вихідних – несподівані гроші та гарний відпочинок за містом. У понеділок узагалі  не користуйтеся транспортом. У вівторок грошей буде менше, ніж ви очікували. У середу-четвер  чекайте на зміни.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю стережіться власної необережності. На вихідних не шукайте допомоги і не бійтеся труднощів. У понеділок допомога прийде невідомо звідки. Обережно з грошима у вівторок.  У середу-четвер не кожна зустріч сподобається.

БЛИЗНЮКИ

Спілкування у п’ятницю-суботу буде корисним для ваших справ. У неділю або понеділок  доведеться гасити конфлікт  у родині. У вівторок варто виконати справи цілого тижня. У середу-четвер вирішуйте фінансові проблеми.

РАК

У п’ятницю на вас чекають важливі зміни. Добре подумайте, але на вихідних і в понеділок  від поїздки краще відмовитися. У вівторок отримаєте давно очікуване. У середу добре розпочинати справи, але у четвер нікого не долучайте до них.

ЛЕВ

Роздуми – це не для вас, але без них важко буде подолати прикрі обставини у п’ятницю й на вихідних.  Лише в понеділок ваші справи якось налагодяться. У вівторок і середу не позичайте нікому грошей. У четвер займіться власним здоров’ям.

ДІВА

Новини п’ятниці вам сподобаються, але не починайте через це «різких рухів» на вихідних і навіть у понеділок.  У вівторок на вас чекають родинні радощі. На середу приготуйте побільше грошей:  можливі значні витрати. Не сідайте за кермо у четвер.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу доведеться кудись їхати без особливого бажання. У неділю вийде все якнайкраще. У понеділок не відмовляйтеся від допомоги, у вівторок знадобляться гроші. У подіях середи й четверга  без допомоги не залишитеся.

 

СКОРПІОН

Тиждень порадує новинами у п’ятницю і в середу, та не забувайте про критичне ставлення. У суботу обережно з алкоголем. Не починайте важливого у неділю та вівторок, перевірте фінанси у понеділок. У четвер не користуйтеся технікою.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можете зважитися на коротку поїздку. На вихідних уникайте  будь-яких фінансових справ. Багато що зміниться у понеділок, однак бережіть здоров’я у вівторок. Справи середи й четверга будуть вдалими і навіть хтось допоможе вам.

КОЗЕРІГ

На п’ятницю-суботу головне – не звертатися за допомогою. У неділю доведеться попрацювати. У понеділок і вівторок обережно поводьтеся з технікою. У середу не випускайте грошей з рук. У четвер можливі нові знайомства й приємне спілкування.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю вас може підвести інтуїція. Не намагайтеся щось виправити в суботу, неділя для цього більш сприятлива. Ваші рішення у понеділок можуть потягти за собою конфлікт у вівторок. У середу-четвер  можна змінювати місце роботи.

РИБИ

Від п’ятниці й на вихідних на вас чекає активне спілкування, нові знайомства й родинні радощі. До неділі встигнете втомитися. У понеділок-вівторок починайте  нові справи. У середу й четвер, навпаки, будьте обережні з пропонованими змінами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *