Гороскоп від 27 вересня до 3 жовтня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Успіх п’ятниці-суботи точно буде не фінансовим. Закоханим варто призначати побачення на неділю. Будьте готові до змін у понеділок, допоможіть комусь у вівторок. Не надто радійте у середу: можливе розчарування у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця обіцяє надходження. Субота й неділя пасують для духовних практик. Не приймайте рішень у понеділок і не з’ясовуйте стосунків у вівторок. Середа для рутинної роботи, у четвер можна звертатися по допомогу.

БЛИЗНЮКИ

Родинна зустріч у п’ятницю принесе в родину позитивні зміни в суботу-неділю. У понеділок будьте уважні: хтось спробує вас обманути. У вівторок шукайте партнерів або спонсорів. Прибуток середи доведеться витратити на  поїздку в четвер.  

РАК

Приємне завершення робочого тижня на вихідних варто закріпити повноцінним відпочинком.

Від понеділка можливі ділові новини, і не всі будуть приємними. У середу  зробіть якнайбільше: у четвер щось у сім’ї може відволікти від справ.

ЛЕВ

Робочий тиждень може завершитися  конфліктом: не піддавайтеся на провокації. Ев вихідних можна запросити гостей чи самим вирушити на гостини. Від понеділка успіх чергуватиметься  з прикрощами: поставтеся  до всього філософськи.

ДІВА

Зміни п’ятниці у суботу вас надихнуть, у неділю можуть розчарувати. У понеділок вирішуйте, які справи для вас пріоритетні, з них і починайте. У вівторок-середу навпаки не приймайте жодних рішень.  У четвер можна вирушати в дорогу.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю може занепокоїти стан фінансів. На вихідних не занурюйтеся у перевірки, зробіть це у понеділок. У вівторок успіхові може завадити здоров’я, у середу – поганий настрій. На четвер плануйте все найважливіше.

СКОРПІОН

П’ятниця – для особистого щастя. На вихідних за відпочинком не забувайте сприймати важливу інформацію. Від понеділка до середи працюйте в колективі або шукайте собі партнерів, тільки не звертайтеся по допомогу у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю та вівторок відчуєте фінансове напруження. Перевірте документи. На вихідних не ризикуйте здоров’ям і чекайте новин. Надходження понеділка доведеться одразу витратити. У четвер доведеться виправляти помилки середи.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю зверніться  до когось досвідченого, а вже в суботу приймайте рішення. Неділя пройде цікаво. Понеділок пройде у велелюдді, на вівторок можна планувати важливі справи – у середу цього не робіть. Четвер – для закоханих.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю дізнаєтеся про обман, у суботу будете його нейтралізувати. Неділя – для відпочинку з рідними. У понеділок можна зустрічатися з начальством, вівторок і середа для активних дій не пасують. У четвер чекайте на новини.

РИБИ

Фінансові труднощі п’ятниці змусять вас на вихідних шукати підробітку. Від понеділка не піддавайтеся поганому настрою, інакше й справи погано робитимуться, і гроші у вівторок  не «ті» отримаєте, і на поїзд у середу спізнитеся.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *