Гороскоп від 2 до 8 серпня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю час для фінансових розрахунків. У дорогу вирушайте в суботу. В неділю можливий подарунок. У понеділок робіть усе самотужки. Не користуйтеся транспортом у вівторок. Добре попрацюйте у середу і отримайте допомогу в четвер.

ТЕЛЕЦЬ

На пропозицію п’ятниці ретельно перевірте фінансові можливості у суботу. У неділю відпочивайте, відповідь відкладіть на понеділок. У вівторок варто залучати когось до справи. Від прикрощів середи-четверга краще за все просто поїхати.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю-суботу не втрачайте часу і шукайте партнерів до справ. Час від неділі до вівторка не пасує для прийняття серйозних рішень. Не вірте обіцянкам у понеділок. Середа сприятлива для поїздок. Не проґавте удачі в четвер.  

РАК

Найважливіші справи плануйте на п’ятницю. На вихідних краще не приймати жодних рішень. У понеділок будьте уважні до здоров’я, у вівторок постарайтеся зробити якнайбільше. У середу не робіть значних виплат, у четвер звертайтеся за допомогою.

ЛЕВ

П’ятниця – для самостійної діяльності. Вихідні проведіть з родиною. У неділю вам можуть щось подарувати. У понеділок-вівторок не вірте навіть найближчому оточенню. Якщо треба їхати, зробіть це в середу. У четвер просто працюйте.

ДІВА

У п’ятницю та суботу не приймайте рішень, надто пов’язаних із фінансами. Від неділі матимете шанс за активної діяльності досягти успіху. У вівторок дослухайтеся до новин, у середу обережно з витратами.  У четвер вирішуйте родинні проблеми.  

ТЕРЕЗИ

Із будь-яких прикрощів у п’ятницю-суботу виходьте самотужки. В неділю можливі грошові надходження. У понеділок-вівторок не поспішайте з витратами. Середа сприятлива для мандрівок, а в четвер започатковуйте найважливіші справи.  

СКОРПІОН

Зміни п’ятниці потягнуть перевірку фінансів, у неділю можлива поїздка. Від понеділка починається період, багатий на колективні проекти. Будьте обережні з партнерами в середу: можливі конфлікти. У четвер не намагайтеся залагодити ситуацію.

СТРІЛЕЦЬ

Від п’ятниці вам потрібна активність в усіх сферах, окрім водіння автомобіля в неділю. У понеділок і четвер просто працюйте й не підбивайте підсумків. На вівторок можна планувати поїздку. Усе найважливіше починайте в середу.

КОЗЕРІГ

Будь-які рішення п’ятниці розчарують вас уже в суботу. У неділю й понеділок варто зробити якнайбільше, адже у вівторок вас можуть підвести партнери, а у середу – здоров’я. У четвер не діліться планами навіть з надійними, на ваш погляд, людьми.

ВОДОЛІЙ

Не шукайте допомоги у п’ятницю, не хваліться прибутками в суботу: це може спричинити конфлікт у неділю. Обережно поводьтеся з грошима у понеділок. У вівторок не соромно просити допомоги. І не проминіть удачу в середу-четвер.

РИБИ

У п’ятницю трохи скрутно з фінансами. На вихідних  і в понеділок не випускайте справ з-під контролю: саме в ці дні можливі і удача, і розчарування. Уникайте конфліктів у вівторок-середу. Зміни четверга не залежатимуть від вас.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *