Гороскоп на 1-7 березня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю-суботу довгоочікувані новини вас розчарують. У неділю не відмовляйтеся від допомоги. Натомість у понеділок-вівторок усе в родині залежатиме від вас. У середу стережіться обману. Четвер – для завершення важливих справ.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю готуйтеся до сімейної поїздки  та відпочинку на вихідних. У понеділок-вівторок  буде багато ділових зустрічей та обговорень: покажіть себе з гарного боку. У середу починайте все, що потребує удачі. У четвер бережіть здоров’я.   

БЛИЗНЮКИ

Спілкування п’ятниці буде вдалим, але великих грошей поки що не принесе. На вихідних зробіть усе, що можна без грошей. Із починаннями почекайте до вівторка. Середа буде, нарешті, з прибутком. У четвер відмовтеся від поїздок.

РАК

Гроші – не найпотрібніше для вас цього тижня. На вихідних родина підкине багато новин і спілкування. У понеділок не з’ясовуйте ні з ким стосунків. Час від вівторка до четверга можна провести в дорозі, але не шукаючи допомоги.

ЛЕВ

Перед вихідними знадобиться вся ваша інтуїція: допоможе уникнути сварок. Обережно зі здоров’ям у неділю й понеділок. У вівторок можна брати участь в конкурсах і складати іспити.  Уважно ловіть новини середи: можуть потягти конфлікти.

ДІВА

Від вашої інтуїції цього тижня залежить уникнути конфліктів у родині у п’ятницю-суботу, правильно оцінити новини у неділю й понеділок, налаштуватися на удачу у вівторок і середу й гідно пережити прикрощі у четвер.

ТЕРЕЗИ

Усе, що заробите у п’ятницю, доведеться викласти в суботу на зустріч із рідними. Не переймайтеся прикрощами в неділю:  вже понеділок може змінити все докорінно. Від вівторка до четверга  зможете підзаробити разом з родиною

СКОРПІОН

Легка недуга у п’ятницю зіпсує настрій на цілий тиждень: не піддавайтеся! Не сваріться на вихідних, не вірте брехні у понеділок. Не приймайте рішень у вівторок і середу й обережно вибирайте, кому довіритися у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу на вашу допомогу чекатиме вся родина. Для прийняття рішень пасує лише неділя. В дорогу вирушайте у понеділок. Не починайте нічого нового у вівторок-середу і обережно поводьтеся із грошима у четвер.

КОЗЕРІГ

Доведеться «покрутитися», аби отримати щось хороше. Те, що вирішите у неділю, робіть без допомоги, хоча у вівторок виникне спокуса перекласти важке на когось. Допомоги просити можна в середу, не користуйтеся технікою у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу і далі у понеділок – великі ризики помилок. Скористайтеся шансом все змінити в неділю, просіть допомоги у вівторок. У середу й четвер не починайте нічого важливого, робіть якісь рутинні речі для дому, для сім’ї.

РИБИ

П’ятниця засмутить безгрошів’ям. У суботу будьте обережні на дорогах. Єдиний день для удачі – неділя. Обминайте чужі конфлікти у понеділок, не позичайте грошей у вівторок і не давайте в борг у середу. Скористайтеся четвергом, якщо хочете змінити життя.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *