Гороскоп від 1 до 7 листопада для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Не шукайте допомоги у п’ятницю-суботу, щоб не було: рішення в неділю маєте приймати лише ви. Понеділок сприяє перевірці фінансів. У вівторок можливі надходження. Середа для найдорожчих вам людей, а удача четверга – для вас.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця-субота не пасують для виправлення помилок, у неділю займіться здоров’ям. Не приймайте рішень у понеділок, натомість у вівторок-середу зробіть якнайбільше. У  четвер стережіться загострень хронічних хвороб.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю й на вихідних навколо вас буде багато нових людей: дослухайтеся до своєї інтуїції. У дорогу можна вирушати у понеділок, у вівторок починайте справи що потребують удачі. у середу-четвер можливі зміни в родинному колі.

РАК

Від п’ятниці до неділі не хваліться успіхами: вам можуть позаздрити і це призведе до конфлікту. У понеділок аналізуйте можливості, у вівторок активно працюйте. Не починайте фінансових оборудок у середу і дослухайтеся до новин у четвер.

ЛЕВ

Не приймайте рішень у п’ятницю, не поспішайте з витратами в суботу. У неділю-понеділок  не шукайте допомоги, навпаки, допоможіть комусь з родини. У вівторок уникайте конфліктів, у середу можливі звістки. Стережіться травм у четвер.

ДІВА

Не конфліктуйте у п’ятницю: на вихідних залишитеся безпомічні й розчаровані. Не приймайте рішень у понеділок. У вівторок можливе спілкування з новими знайомими, у середу не починайте фінансових справ. На четвер плануйте важливе.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю хтось потребуватиме вашої допомоги. В дорогу можна вирушати в суботу, у неділю та вівторок уникайте пересувань. Не проґавте удачу в понеділок, середу й четвер присвятіть домашнім справам і старшим родичам.

СКОРПІОН

Тиждень має пройти під знаком родини, навіть заробляти варто для рідних.  Порадійте успіхам родини у п’ятницю й на вихідних. Приймайте гостей у понеділок або вівторок. У середу-четвер, навпаки, можна самим поїхати в гості до родичів.

СТРІЛЕЦЬ

Родинне свято у п’ятницю-суботу може завершитися безгрошів’ям у неділю.  Обережно з начальством у понеділок і стережіться травм у вівторок. У середу-четвер можна розраховувати на чиюсь допомогу, але й самі не будьте пасивні.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можлива поїздка, в суботу не поспішайте з висновками. Обережно з технікою в неділю.

Гроші, отримані в понеділок, не витрачайте ні в понеділок, ні у вівторок. Активно спілкуйтеся у середу, але не звертайтеся по  допомогу в четвер.

ВОДОЛІЙ

Тиждень має  бути рутинним, жодних рішень не приймайте ні у п’ятницю, ні потім у середу-четвер. На вихідних можна чогось навчатися або брати участь у конкурсах. У понеділок шукайте партнерів, у вівторок не залучайте нових людей до справ.

РИБИ

Цього тижня будьте особливо уважні до здоров’я у п’ятницю, понеділок і середу. В суботу і в четвер обережно зі спілкуванням, можете бути втягнуті у чужі конфлікти. А в неділю та вівторок вивчайте ситуацію й дослухайтеся до внутрішнього голосу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *