Поверніть голови: нардеп Москаль хоче виборів!

Геннадій Москаль пропонує ВРУ призначити вибори мера Чернівців та Новодністровська на квітень цього року.

Народний депутат України Геннадій Москаль вніс до Верховної Ради України проект постанови про призначення позачергових виборів Новодністровського міського голови. Нагадаємо, що 20 вересня минулого року Новодністровська міська рада більшістю голосів відправила у відставку мера міста Руслана Панчишина.

Водночас наш земляк-нардеп вніс законопроект про призначення позачергових виборів мера Чернівців (переможець виборів 31 жовтня 2010 року Микола Федорук був відправлений у відставку рішенням Чернівецької міської ради 31 березня 2011 року). В обох випадках нардеп пропонує призначити вибори на 29 квітня 2012 року.

Крім цього, Геннадій Москаль просить провести позачергові вибори Чернівецької обласної ради в жовтні 2012 року. Підстава – порушення обласною радою Конституції України та Закону «Про місцеве самоврядування в Україні». Нагадаємо, що Чернівецький окружний адміністративний суд відкрив провадження в справі про скасування рішення Чернівецької облради від 24.12.2011р. «Про обласний бюджет на 2012 рік», а також про зобов’язання обласної ради провести вибори голови.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *