“Ідіот в оточенні клоунів”, – у США виходить книга про життя Трампа в Білому домі

Скандальне творіння журналіста Майкла Вулффа вже розкритикували в адміністрації американського лідера.  

Книга журналіста Майкла Вулффа “Вогонь і лють: у Білому домі Трампа” надійде в продаж на території США 9 січня. У ній містяться подробиці життя американського лідера і його стосунків з рідними і підлеглими. Уривки з книги з’явилися в журналі New York Magazine, пише Кореспондент. 

Журналіст стверджує, що голова Національної економічної ради Гері Кон у листі назвав президента США Дональда Трампа “ідіотом в оточенні клоунів”.  “Це гірше, ніж ви можете уявити. Ідіот в оточенні клоунів. Трамп нічого не читає – ні односторінкових доповідей, ні коротких довідок. Він закінчує переговори зі світовими лідерами на півдорозі, просто тому що втомився”, – зазначено в тексті.  

Також, за словами автора, Трамп заявив нині покійному бізнесмену Роджеру Ейлсу, що його передвиборча кампанія перевершила всі очікування і передбачувана поразка стане для нього перемогою. При цьому Меланія Трамп зовсім не бажала ставати першою леді і жахалася від думки про можливе президентство чоловіка.  

Журналіст заявив, що американський лідер боїться отруєння і забороняє обслузі торкатися його зубної щітки. Він надає перевагу їжі з Макдональдса, а після інавгураціі встановив у своїй кімнаті в Білому домі три телевізори.  

У книзі сказано, що дочка Трампа Іванка хотіла б стати першою жінкою-президентом США. Разом з чоловіком Джаредом Кушнером вона ввійшла до складу президентської адміністрації в надії, що в майбутньому цей досвід допоможе їй зайняти посаду президента.  

У Білому домі вже спростували зміст книги, назвавши її “таблоїдним чтивом”. Раніше Трамп різко розкритикував свого колишнього радника зі стратегічних питань Стіва Беннона, який давав коментарі автору книги.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *