Повідомляє тероборона: що відомо на 10-у годину ранку

*Російська військова техніка порушила державний кордон в 4-х областях України.

 

Наступу російських військ через державний кордон передує артилерійський обстріл, далі рухається військова техніка, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Російська військова техніка, в тому числі броньована порушила державний кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Зокрема в Чернігівській області ворожа техніка пройшла через пункти пропуску «Сеньківка» та «Гремяч» і на інших напрямках.

Також рух колон відбувся через пункт пропуску «Бударки» в Харківській області та на напрямку пункту пропуску «Мілове» в Луганській області.

Обстрілу піддалися більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

За наявною інформацією серед прикордонників низка військовослужбовців зазнала поранень. В результаті обстрілу з ракетних систем залпового вогню з території тимчасово окупованого Криму позицій прикордонників в районі населеного пункту Преображенка в Херсоонській області один прикордонник загинув. Інформація про інші жертви встановлюється.

Військовослужбовці ДПСУ разом зі Збройними силами вживають всіх заходів, щоб зупинити ворога.

ТЕРИТОРІАЛЬНА ОБОРОНА, опубліковано 24 лютого 2022 року о 10:07

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *