Чернівчан дістали: Вони прагнуть повного перезавантаження міської влади

Ініціативна група «Зупинимо свавілля в місті Чернівці!», створена 32-річним Олегом Мазуром наприкінці січня 2019 року, провела збори небайдужих чернівчан, про що активісти розповіли, зокрема, у зверненні до редакції «Версій».

Вони зібралися на ці збори, аби припинити й унеможливити свавілля місцевих депутатів.

«Наша початкова мета на сьогодні – домогтися скасування незаконного рішення щодо довгострокової оренди землі під ринком «Буковинський», – говориться у зверненні. Серед іншого, на зборах розглядалися питання про необхідність зупинити подальше захоплення генделиками Центрального парку культури і відпочинку у Чернівцях, про створення конкурентоспроможної медицини, про затягування міськрадою рішення щодо  виділення земельних ділянок для сімей учасників АТО та відсутність фінансового забезпечення на лікування та реабілітацію учасників бойових дій.

Варто зазначити, що однією з найболючіших проблем міста мало не кожний з тих, хто виступили, назвав чернівецькі дороги, тобто їхню повну відсутність.

За лічені дні кількість учасників зросла до тисячі і зростає далі, що свідчить про те, що терпіння в чернівчан луснуло.

Активісти звертаються до містян: «Ми готові до змін. Якщо і вам  не байдужа доля Чернівців, приєднуйтеся! Разом зробімо наше місто кращим! Час брати відповідальність на себе»

Контакти ініціативної групи: facebook.com/groups/leadCV/;  leadchernivtsi@gmail.com

Олег Мазур – тел: 0660090810.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *