Волонтер Віталій ДЕЙНЕГА: Багато людей бояться завершення війни в Україні, «як страшного сну»

Волонтер Віталій Дейнега заявив, що війна – це спосіб для багатьох людей заробити. Через це, багато людей бояться завершення війни в Україні, «як страшного сну». Таку думку він висловив на чаті в “Главреді”.

Він додав, що на війні можна дуже багато вкрасти. “На екзотичних проектах завжди дуже легко і зручно красти гроші. Ми це бачили на “Євро-2012”. А війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж “Євро”. Тільки триває вона більше місяця. Дуже хочеться вірити, що кількість зацікавлених у війні людей в різних шарах суспільства ще не дуже велика. Але точно оцінити її складно. Особливо – серед політиків”, – розповів волонтер.

На його думку, після завершення війни велика кількість людей опиниться на вулиці і не зможе себе реалізувати. “Дуже хотілося б вірити, що влада зацікавлена ​​в перемозі (не плутати з “закінчити війну”). Але я сам боюся величезної кількості людей, які опиняться на вулиці і не зможуть себе реалізувати, коли війна закінчиться. Спочатку війна тебе дуже лякає, потім ти з нею змиряєшся, а потім ти без неї вже не можеш. Це шлях, який вже пройшли багато військових, політики і навіть деякі волонтери, які починали з бажання повернути мир, а тепер бояться завершення війни, як страшного сну”, – заявив Дейнега.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *