Тікай від нього щосили!

Придивіться до чоловіка своєї мрії. А раптом побачите, що…

практична психологія

… Він не дивиться вам у вічі
Ваш обранець повинен дивитися просто у вічі, як персонаж з рекламного плакату. Коли він дивиться кудись убік, значить, справа темна… Може, затіває якусь хитрість або йому просто не до вас. Хіба що у вашої сукні завеликий виріз…
… Просить дозволу поцілувати вас
Не варто гадати, що це від шляхетності. Справжній джентльмен не змушує жінку відповідати на такі сумнівні питання: він повинен сам відчувати, що можна, а що – ні…
… Скиглить, коли довкола сонячно
Звичайно, зі справжніми чоловіками нині скрутно, але вирішуйте самі, чи потрібен вам П’єро зі слізьми з будь-якого приводу?
…Він – великий фахівець із комп’ютерних ігор
І скільки ж часу він згаяв, аби стати ним?
…Одразу після знайомства починає вам лестити
Ви добре знаєте, що ви не Місс Всесвіт, не найкраща куховарка, і не найкращий фахівець у вашому бізнесі? І не зважаючи на пристрасть ваших стосунків, завжди знайдеться ще якась жінка… Звичайно, чоловік повинен казати, що ви дорогі й бажані для нього. Але коли виходить це в нього занадто легко й невимушено, це свідчить, що робить він таке дуже часто.
…Замовляє найдорожчі вина на першому побаченні
Це може означати, що він просто не розуміється на винах: найдорожчі зазвичай розраховані саме на «лохів». А, може, він розкидається грошима, щоби справити враження і ви не розгледіли, що більше в ньому й шукати нічого.
… Зізнається, що кохає, вже при другій зустрічі
Такі зізнання повинні вас насторожити. Коли в чоловіка так легко виходять любовні зізнання, це може мати підтекст: «Може, я й поспішаю, але півроку без сексу…»
…Вихваляється, що не піднімав нічого важчого за чарку
У компанії це, може, й дотепно, але коли чоловіка тішить його пузце, значить, допомоги в житті від нього не буде.
… Відмовляється щось приготувати для вас
Чоловіків, які зовсім безпорадні на кухні, просто немає. Хай не приготує щось вишукане, але сосиски зварити, чи яйця підсмажити… Може, одні з найбільших радощів у житті – нагодувати дорогу людину. Той, хто цим нехтує – обмежена особа.
… Зізнається, що не знає, що таке клітор
Або бреше, щоби виглядати нерозбещеним, або в нього двійка з анатомії.
… У 28 років мешкає з мамою
Звичайно, бувають винятки: пише дисертацію, допомагає доглядати хвору, чекає кінця ремонту у власному помешканні… Решту дивіться у Хічкока у фільмі «Психоз».
…Вважає, що Гамлет – це яєчня з шинкою
Кохають не за ерудицію… Але чи не буде вам нудно: це ж про щось і розмовляти доведеться?
…Робить вигляд, що не знає таких слів, як «цистит» або «інфекція»…
Рано чи пізно доведеться посилати його до магазину чи аптеки… Коли він нічого не хоче знати про вашу фізіологію, то й робити для вас нічого не буде. Тож не чекайте, коли доведеться послати його до аптеки, краще одразу – куди подалі…

Про несправжніх чоловіків розповів Дмитро ЦАРЕНКО, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *