Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
Янукович вирішуватиме, хто стане новим губернатором Чернівецької області. А на посаду мера Партія Регіонів висуватиме свого кандидата.
Продовження розгляду апеляційної скарги відбудеться 12 січня 2015 року о 10.00 Сьогодні, 5 січня, в Апеляційному суді Чернівецької області відбулося судове засідання […]
Чернівці стануть свідками історичної події – презентації відновленої першої редакції Третьої симфонії Бориса Лятошинського, музика якої буде виконана вперше після 1951 року. […]
Учасники ХІІ Буковинських екстремальних ігор гонку почали з міського пляжу і, долаючи етапи на мості через річку Прут та тунелі з вул. […]