Науковці в Ірландії, Великій Британії та Китаї знайшли продукти, здатні знижувати ризик розвитку раку кишечнику, передає The Irish Times. З’ясовано, що щоденне споживання 74 г цибулі ріпчастої зменшує ймовірність виникнення пухлин на 79%. Такі ж властивості мають зелена цибуля, цибуля шалот (або сороказубка, кущівка; вона запашніша, частіше використовують її зелену частину) і часник. Фахівці пояснюють цілющий ефект тим, що в цих рослинах міститься аліцин – речовина, що позбавляє клітини вільних радикалів. Лікарі радять споживати цибулю та часник, не піддаючи їх термічній обробці, адже корисні властивості продуктів знижуються від тепла в рази. Для покращення стану кишечнику варто починати день склянкою теплої води, масажувати живіт після їжі і споживати якнайменше солодощів.
Вам також може сподобатися
В Україні цього року циркулюватиме новий штам вірусу грипу «Мічиган», якого у нас раніше не було. Цей штам є доволі агресивним підвидом «свинячого […]
5 жовтня, саме в день урочистого відкриття експозиції Олега Любківського у «Sweet Art», відбулася ще одна презентація, про яку автор не здогадувався. […]
Навіть Кінах шокований ставленням Президента до Тимошенко.
У Чернівцях троє членів організованої злочинної групи постануть перед судом за вчинення наркозлочинів в особливо великих розмірах Нагадаємо: у жовтні минулого року співробітники […]