Чи може Wi-Fi спричинити рак у дитини

Невидимі хвилі електромагнітної радіації є причиною епідемії злоякісних хвороб на нашій планеті – професор Міллер.

Усе більше країн запроваджує заборону на використання мобільників і планшетів у шкільних класах. А це тягне зрозуміле питання про шкідливість чи нешкідливість Wi-Fi для здоров’я дітей. Сучасні діти не можуть обходитися без смартфонів та доступу до Інтернету, вони навіть відмовляються їхати з батьками у відпустку, якщо дізнаються, що в готелі немає доступу до Wi-Fi. Проблема полягає в тому, що ефективні електронні пристрої подеколи небезпечно відволікають школярів від навчального процесу. Що вже потягло за собою заборону на гаджети у класах.

Та є більш серйозна загроза. Один з провідних онкологів планети, професор Міллер з Університету Торонто наполягає, що для дитячого здоров’я Wi-Fi такий же небезпечний, як тютюн чи азбест – з огляду на ризик розвитку раку. Така заява, без сумніву, повинна змусити батьків серйозно поставитися до проблеми: професор Міллер належить до тих учених, які вважають, що невидимі хвилі електромагнітної радіації є причиною епідемії злоякісних хвороб на нашій планеті.

МедикФорум нагадує, що за останні 20 років наука проводить одне дослідження за одним, вивчаючи вплив електронних пристроїв на здоров’я людини. Однак відповіді на те, чи впливають вони на здоров’я людини, яка користується ними десятками років, поки що немає. Однак у Швеції доведено, зокрема, що вплив електромагнітних хвиль протягом більш ніж 10 років у 2,5 разу збільшує ризик розвитку злоякісних пухлин мозку у тій частині голови, до якої ми зазвичай прикладаємо мобільники.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *