5 разів їсти i – худнути 


Обіцяні рекламою «мінус 5 кг за два дні» – погана ідея.
Проста дієта «П’ять ложок» означає «їсти по трошки, але часто», не менше 5 разів за добу і , що важливо, через рівні проміжки часу, помірними порціями.

  1. Якщо порція більша за вашу долоню – кричіть «алярм» і швиденько робіть її трохи меншою. Орієнтовно 200-250 г.

Придбайте новий посуд – значно меншого розміру, який допоможе контролювати розмір порції.  

  1. Не забувайте про збалансоване харчування, ретельно підбирайте їжу та урізноманітнюйте її, щоб отримувати необхідні елементи.

Їжте повільно. Мінімум часу для нормальної трапези – 20 хв.

  1. Вживайте більше овочів, менше фаст-фуду, здоби та солодощів. Якщо  навіть закортіло чогось шкідливого, наприклад цукерок чи шоколаду, – обирайте чорний (у ньому найменша кількість калорій і він корисний для мозку), і лише у першій половині дня. Та й загалом цукор краще замінити іншими продуктами: медом чи фруктами.
  2. Пийте більше води.  Вона дещо пригнічує апетит, тож ви точно менше хотітимете їсти. Намагайтеся пити стільки, щоби не відчувати спраги, надто, якщо маєте часті фізичні навантаження.
  3. Вживайте низькокалорійні продукти, білки та продукти, багаті на клітковину. Хліб замінюйте цільнозерновими хлібцями – власного виробництва чи з магазину.
  4. Забудьте про газовані, особливо солодкі напої.
  5. Слідкуйте за жирністю молочних продуктів та їхнім складом. Обов’язково перечитуйте склад продуктів на всьому товарі, який купуєте. Це допоможе вам не споживати шкідливу їжу, що ретельно маскується під корисною.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “5 разів їсти i – худнути ”