22 – річна дівчина винайшла пиво, корисне для здоров’я

Пиво може бути корисним, впевнена студентка наукового факультету Національного університету Сінгапуру, яка винайшла новий вид кислого пива, багатого пробіотиками, здатного нейтралізувати токсини і віруси, а також підтримати імунну систему.

Про це інформує The Straits Times.

Ідея створити такий алкогольний

Sexy Beerнапій прийшла 22-річній четвертокурсниці АлсінімЧан, яка звернула увагу, що більшість пробіотичних напоїв є молочними продуктами. Люди з непереносимістю лактози або алергією на білки уникають їхнього вживання.

Дівчина визнає, що додавання пробіотиків у пиво досить «складний трюк», оскільки в цьому напої містяться хмелеві кислоти, що заважають виживанню і зростанню корисних бактерій. Чан проводила експерименти з 5 видами пробіотичних штамів і домоглася успіху з Lactobacillus paracasei.

У фінальному варіанті в «корисному пиві» буде мільярд пробіотиків на 100 мілілітрів, а вміст алкоголю складе 3,5%. Процес варіння даного сорту займає близько місяця. Чан і професор Лю Шао Цюань, який курирує її, збираються запатентувати винахід. Відзначається, що японська компанія (її назва не розкривається) вже висловила зацікавленість в продукті.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *