ЗВЕРНЕННЯ Чернівецької міської виборчої комісії до виборців міста Чернівців

ШАНОВНІ ВИБОРЦІ!

Чернівецька міська виборча комісія повідомляє, що відповідно до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» голосування на виборчих дільницях у день виборів 31 жовтня 2010 року буде проводитися з 8.00 до 22.00 години.

На виборчій дільниці кожен виборець отримає 7 бюлетенів різного кольору: 2 бюлетені з виборів Чернівецької обласної ради, 2 бюлетені – з виборів Чернівецької міської ради, 2 бюлетені – з виборів районної ради та один бюлетень для голосування за кандидатів на посаду Чернівецького міського голови. Серед двох бюлетенів з виборів обласної, міської та районної ради один бюлетень міститиме список партій, а другий – список кандидатів у депутати в окрузі.

Така кількість бюлетенів створює певні труднощі, як для виборців, так і для дільничних виборчих комісій. Тому з метою уникнення черг міська виборча комісія просить виборців не відкладати голосування на другу половину дня або на останній час роботи виборчих комісій, а завчасно прийти на виборчі дільниці і здійснити своє волевиявлення.

Чернівецька міська виборча комісія

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *