Як зустрічати 2021-й

БІЛИЙ, МЕТАЛЕВИЙ, ГАРНИЙ ТА УПЕРТИЙ
 Бик уособлює владу, родючість, силу й міць, а стихія 2021-го року – метал – лише зміцнює його символіку. Господар наступного року працьовитий і схильний забезпечувати гаразди родини. Однак пускати у своє життя когось Бик не любить, цей знак досить потайний. Та спокійний Бик сприяє сім’ям: пари, створені 2021-го, будуть міцними та надійними. Народжені у 2021 році діти будуть слухняними, самостійними, терплячими. Вони уникають скандалів і не бояться відповідальності. Великих потрясінь наступного року не передбачається, та все ж Бика краще не сердити. Він суперник небезпечний: якщо піде напролом, змете всі перешкоди. Тож наступний рік обіцяє бути спокійним, найкраще провести його в роботі над собою. Бик любить чесних, відповідальних і працьовитих людей. Це впевнений в собі і спокійний знак, який не сприймає зайвої метушні. У першій половині 2021-го року приділіть увагу своїй кар’єрі. У другій половині займіться своїм здоров’ям і бережіть нерви: це час стресів.
БИК ПОЛЮБЛЯЄ БІЛЕ, СРІБЛЯСТЕ, ЗОЛОТАВЕ ТА СИНЄ
Улюблені кольори Бика, цього разу, за твердженнями астрологів – білий, сріблястий, золотавий та синій. Саме їх рекомендується використовувати в ялинкових прикрасах. Мішура, кулі та дзвіночки таких кольорів красиво доповнять глибоку зелень хвої. Вони виглядають шляхетно й пречудово ладять між собою. Ви можете зосередитися на різних відтінках одного з цих кольорів, або використовувати усі разом. Стилісти радять обрати один основний колір – наприклад синій або білий, використовувати його в іграшках, гірляндах, а підкреслити невеликою кількістю золотавих і сріблястих прикрас. Новорічний декор для оселі так само вибирайте відповідно до головного символу року.
ЛИШЕ НЕ ВДЯГАЙТЕ ЧЕРВОНОГО
Рік Білого Металевого Бика зустрічати варто у легких, просторих вбраннях світлого й сріблястого кольору. Це можуть бути й міні сукенки світлих відтінків з металевим блиском, вільного крою топи та штани. Прикраси й черевики підбирайте у відповідних кольорах. Чоловікам варто обрати світлий костюм, а вдома можна взагалі бути в світлій сорочці та штанях. Головне – не вдягайте червоного, та й узагалі відкладіть на потім яскраві вдяганки: Бика краще не дражнити!.
НАЙКРАЩЕ – ЗАЛИШАТИСЯ ВДОМА
Звісно, якщо ви запланували вечірку і вас запросили друзі – сміливо втілюйте свої плани, не забуваючи однак про сучасні потреби безпеки. Але Бик зрадіє, якщо ви вирішите провести новорічну ніч у затишному сімейному колі. Пригощання цього року мають бути простими, але стіл не має бути порожнім. Особливо рекомендуються салати з великою кількістю зелені. На гарнір чудово пасує картопля – від печеної до пюре. Від м’ясного не відмовляйтеся, але утримайтеся від яловичини й телятини. Натомість сири, бринза, йогурти будуть доречними. Не затівайте складних тортів, краще будуть невеличкі тістечка або печиво. І, звісно, фрукти, на будь-який смак. Новорічної ночі обережно поводьтеся зі спиртним: ви ж не хочете, щоби в вас вселилася агресія розлюченого Бика.
ТИМ, ХТО ВІРИТЬ У ПРИКМЕТИ
Новорічної ночі трапляються дива і все можливе під бій курантів. Якщо хочете перевірити це на практиці, тоді зробіть наступне: • Візьміть оксамитовий мішечок невеликого розміру червоного кольору, покладіть в нього монети, а потім помістіть цей предмет на нижню полицю в холодильнику. Згідно з народними прикметами, це допоможе вам поліпшити своє матеріальне становище на весь майбутній рік. • У новорічну ніч візьміть купюру будь-якого номіналу і покладіть собі в кишеню. Так ви привернете до себе грошові потоки на весь наступний рік. • Візьміть монету будь-якого значення і під бій курантів киньте її в келих з шампанським. Напій випийте, а монетку покладіть собі в кишеню. Монету не витрачайте, це буде ваш оберіг на весь майбутній рік. • 31 грудня спаліть 7 зелених свічок. Цей простий ритуал притягне у ваше життя грошову силу і процвітання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *