Я у двірники піду…

Їм за прибирання вул. Кобилянської по 3 тисячі платитимуть

Для вул. О.Кобилянської буде створено спеціальну дільницю при комунальному підприємстві «Чернівціспецкомунтранс», куди працівників набиратимуть через конкурс. Прибирання буде щоденне, від 6 до 24.00, у вихідні та святкові дні включно. Прилоткову частину доріг і тротуарів цієї та прилеглих до неї вулиць прибиратимуть тричі на добу.

Влітку прибирання доріг і тротуарів двічі на добу забезпечуватимуть вакуумно-підмітальні машини. Щосуботи від 6.00 до 7.00 вулицю митимуть, а в літній період – від червня до вересня – при температурі вище 25 градусів двічі поливатимуть.

Двірники, які переможуть на відбірному конкурсі, працюватимуть у дві зміни, без свят і вихідних, матимуть спеціальну форму і впродовж робочого дня повинні будуть прибирати вулицю та двори, влітку раз на день поливати дерева та квіти, а взимку – чистити вулицю від снігу. Окрім того, цим працівникам доведеться стежити за дотриманням порядку – поправляти лавки, робити зауваження хуліганам, і навіть, за потреби, викликати міліцію.

Поверх ставки за сумлінну роботу щомісяця вони отримуватимуть премію – 100% тарифної ставки, а за кожну годину, відпрацьовану у нічний час, надбавку до 40%, а у вечірній час – до 20% годинної тарифної ставки. Таким чином, зарплата двірника становитиме майже 3 тис. грн. Конкурс оголосять у січні, а прибиратимуть вулицю О.Кобилянської по-новому – від 1 березня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *