Втопитися у власних нечистотах?

Чернівцями їздить авто, обладнане гучномовцем, через який боржників «Водоканалу» попереджають про відключення. Інтрига зберігається до останньої хвилини: заплатити можна на місці, адже в одній з машин бригади є комп’ютер з базою даних на боржників…
Страшний для мешканців і довгоочікуваний для працівників «Чернівціводоканалу» «Спрут» завезений з Полтави. Тамтешні лицарі води й каналізації сконструювали обладнання, до речі, в єдиному примірнику на всю Україну, яке відключає від водопостачання та каналізації не весь будинок, а окреме помешкання. До того ж «відрізання» відбувається не з квартири, а з підвалу. Тож боржник ніяк не зможе завадити процесові.
Знову запустити водопостачання і каналізацію можна тільки за допомогою цієї ж установки. Тому комунальники радять заплатити борг до відключення, бо потім доведеться кілька тижнів чекати повернення полтавських бригад до Чернівців. Адже Чернівці – 148-ме місто, яке скористалося диво-спрутом.
– Вода, звичайно, є святою і дана людині Богом, але з боржниками треба боротися і активно «вибивати» з них борги, – пояснив Михайло КРАЙС, директор МКП «Чернівціводоканал». – За допомогою «Спруту» ми сподіваємось збільшити рівень проплати у 5-6 разів.
Вочевидь, Господь, створюючи Землю, не передбачав багатоповерхівок, до яких воду треба спеціально подавати, і мешканців-боржників, яким все ж таки залишається вільний вибір: сплатити за водопо-стачання-водовідведення чи втопитися у…
Чи не обернуться обійми спрута зашморгом епідемій?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *