Врадіївка: Злочин і кара?

Злочин і кара – вони завжди йдуть попід руку, як день і ніч. Принаймні, на це завжди сподівається соціум. Мешканці ж Врадіївки втратили віру у справедливість. Тому й пішли на міліцейський відділок з вилами. Влада ж звинуватила політиків-опозиціонерів у підбурюванні людей. Зрештою, останніх можна звинуватити, але тільки в тому, що і вони не захищають належним чином свій народ. Бо райвідділ міліції селища Врадіївка перетворився на бандитську організацію не за один день, місяць чи навіть рік. Порушення, якщо можна так назвати безчинства, що їх творили місцеві міліціянти, знущаючись, гвалтуючи та вбиваючи людей, залишалися безкарними. Ось у чому корінь зла.

Тому тепер, якщо влада справді хоче розібратися з цим ганебним явищем, потрібно підняти всі справи відділку та з’ясувати, хто в управлінні МВС у Миколаївській області і на якому етапі спотворював інформацію та клав під сукно скарги мешканців селища. Втім, швидше за все, такі скарги на міліціянтів Врадіївки потрапляли до шухляди і в міліцейському міністерстві. Всі ці люди повинні постати перед законом.

Подібним чином слід відстежити і звернення до прокуратури. Бо хто б і що мені не казав, а люди стовідсотково скаржилися на місцевих бандитів у погонах у всі інстанції. Коли ж переконалися, що іншого виходу немає, пішли на штурм «будинку зла». І не варто було  подавати офіційну інформацію про те, що більшість мітингувальників була нетвереза. Просто людям увірвався терпець і на вулицю вийшли всі, хто потерпів від бандитів при владі. А таких виявилося чимало. І, на жаль, не тільки в Миколаївській області…

Людмила ЧЕРЕДАРИК, «Версії»

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *