Відкривається навігація на водоймах Чернівецької області

Голова обласної ради Іван Шилепницький підписав розпорядження про відкриття навігації на річках та водоймах області для маломірних (малих) суден від 1 квітня 2009 року.

Районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад доручено довести до відома власників маломірних (малих) суден, що експлуатація та стоянка суден, які не зареєстровані та не пройшли щорічного технічного огляду, без нанесених бортових номерів на водних об’єктах області забороняється.

Чернівецька центральна обласна рятувальна служба повинна підготувати рятувальні станції (пости) до відкриття сезону відпочинку на воді. Підготуватись до сезону слід і підприємствам, установам та організаціям, які мають відомчі бази для стоянки маломірних суден, бази відпочинку на річках, озерах та інших водоймах області.

Чернівецький територіальний відділ Верхньо-Дністровського державного басейнового управління охорони, використання та відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства на період весняно-літнього нересту риби повинен обмежити вихід маломірних суден на водойми області у місцях нересту.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *