В Україні скорочується виробництво молока та м’яса

Обсяг виробництва молока в Україні в січні-жовтні 2020 року склав 8,02 млн тонн, що на 4,1% менше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомила Держслужба статистики. При цьому господарства населення скоротили виробництво молока на 5,8%, а підприємства збільшили на 0,3%. За даними Держстату, виробництво яєць в країні за 10 місяців зменшилося на 1,6%, до 14,093 млрд штук, скоротилося як на підприємствах, так і в господарствах населення. Виробництво м’яса в Україні скоротилося на 1,2%, до 2,7 млн тонн. При цьому виробництво м’яса на підприємствах залишилося на тому ж рівні, що і в січні-жовтні минулого року, а населення скоротило виробництво на 3,8%.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *