У понеділок відбувся перший рейс з Чернівців до Києва

Літак марки «SAAB-340» авіакомпанії «Центр ділових авіаперевезень» (ЦДА), що здійснюватиме регулярні авіаперевезення за маршрутом «Ужгород-Чернівці-Київ» – «Київ-Чернівці-Ужгород», о 7-50 особисто проводжав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин.

Під час спілкування зі ЗМІ з нагоди такої події Віталій Михайлішин висловив задоволення тим, що після майже річної перерви все ж таки вдалося відновити аівасполучення Чернівців зі столицею. Нагадаємо, що останній рейс з Чернівців до Києва відбувся торік 27 березня. Таку тривалу перерву Михайлішин пояснив перемовинами щодо вартості авіаквитків. Нагадаємо, що з сусідніх обласних центрів рейси на Київ здійснюються лише з міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ». І вартість квитка в обидва боки – майже 3500 грн, тоді як подорож з Чернівців до Києва і назад обійдеться у 2400 грн.

Першим рейсом полетіли 10 пасажирів, серед них – нардеп Геннадій Москаль. Він, на відміну від пересічних буковинців, таку розкіш собі може дозволити, оскільки його польоти оплачує ВРУ.

Віталій Михайлішин запевнив, що в разі потреби такі рейси до столиці зможуть здійснюватись не лише по понеділках, а й в інші дні, головне, щоб вони мали попит серед буковинців. Він також повідомив, що з травня планується відкриття регулярного авіасполучення з Туречииною, Болгарією та Ізраїлем.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *