У кінотеатра «Чернівці» новий директор

«Чернівецька міська рада вольовим рішенням припинила істерію, розпочату окремими політичними силами, навколо кінотеатру «Чернівці» щодо передачі цієї споруди одному з бізнесменів міста», – повідомляє прес-служба міськради. Розпорядженням секретаря міськради Віталія Михайлішина директором комунального підприємства призначено Інгу Маковецьку.

– Я завжди був проти політичних інсинуацій навколо комунальної власності міста. Насправді, жодного конфлікту навколо кінотеатру немає. Потрібний лише ефективний професійний менеджмент, який виконуватиме свої безпосередні обов’язки, а не використовуватиме посаду для отримання політичних дивідендів, – заявив Віталій Михайлішин.

Першочерговим завданням І.Маковецької на посаді директора стане проведення внутрішнього аудиту комунального підприємства та розробка комплексної стратегії розвитку кінотеатру. Таким чином, ГШКВР «Чернівці» залишається під повним контролем міської громади, осторонь від політики та працюватиме на благо міста.

– Я не хочу коментувати чутки, які останнім часом активно тиражували ЗМІ. Протягом місяця ми отримаємо власний аналіз фінансового стану кінотеатру, та презентуємо керівництву міста і громаді власне бачення шляхів його подальшого розвитку як профільного комунального підприємства, – наголосила Інга Маковецька.

Довідково
Інга Маковецька народилася в 1974 році. В 2000 році закінчила Чернівецький національний університет ім.. Федьковича за спеціальностями «фінанси і кредит» та «економіка». Працювала в Садгірській районній раді та органах Державної податкової інспекції. Державний службовець 11 рангу.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

 

Ігор БУРКУТ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *