У Глибокій відбувся Кубок України з мотокросу

Першотравень у Глибокій відзначили мотокросом. У перегонах півторакілометровою,  досить складною, з багатьма трамплінами й поворотами, трасою взяли участь 40 спортсменів. До речі, вперше до Глибокої завітав легенда мотокросу, багаторазовий чемпіон колишнього СРСР, майстер міжнародного класу, киянин Олександр Морозов.

DSC_0890

Співорганізатор змагань, голова громадської спортивно-технічної організації «Філікрос» Василь Ткачук поділився враженнями:

– Коли приїхали учасники змагань, наші люди принесли їм їсти: молока, картоплі, смаженого м’яса. А спортсмени сміються і кажуть: «От, бачили? Це і є бандери!».

У результаті напруженої боротьби визначилися переможці змагань:

Клас 65 куб.см:  І місце – Ілля Слободзяний (Підволочиськ), ІІ – Назар Пеняга (Підволочиськ), ІІІ – Михайло Ученік (Житомир).

Клас 85 куб. см: І місце – Данило Уточкін (Підволочиськ), ІІ – Олександр Білецький (Чернівці), ІІІ – Микита Ліпінський (Житомир).

Клас «аматор»: І місце – Олександр Мілевський (Київ), ІІ – Максим Купіна (Чернівці), ІІІ – Ілля Постевка (смт. Глибока).

Клас «майстер»: І місце – Станіслав Огороднік (смт. Клевань), ІІ – Артем Мартиненко (Червоноград), ІІІ – Олександр Ученік (Житомир).

Клас «ветерани»: І місце – Андрій Малаєв (Чернівці),  ІІ – Олег Скрипніков (Чернівці), ІІІ – Олег Ліпінський (Житомир).

У класі «OPEN» переміг Валентин Андрієць (Чернівці).

Одразу після глибоцьких перегонів у Румунії відбувся Кубок Центральної Європи з мотокросу, де чернівецький гонщик Олег Скрипніков посів ІІ місце, інший українець, Олег Олекса – VІ місце, і це при тому, що Україну представляли лише 2 спортсмени.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

 

 

Чемпіонат України з мотокросу у Чернівцях переноситься!

З огляду на поточну суспільно-політичну ситуацію та з метою запобігання негативних наслідків під час масових акцій, згідно з рішенням Чернівецької  ОДА проведення Чемпіонату України з мотокросу 9-11 травня 2014 року у Чернівцях переноситься на іншу дату. Про це повідомили в  Оргкомітеті змагань. Нова датачемпіонату буде повідомлено додатково.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *