Як допомогти чи отримати допомогу

СПИСОК ПЕРЕВІРЕНИХ ГРОМАДСЬКИХ І ВОЛОНТЕРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ, ЗАПУСТИВ ЦЕДЕМ

Українське суспільство відповідає на російську агресію бумом волонтерства, благодійництва та активізму.

Десятки організацій із різних сфер перебудували свою роботу після вторгнення. Зараз вони допомагають вимушеним переселенцям, евакуюють людей з-під обстрілів, купують тепловізори та іншу техніку для армії, розвозять ліки та їжу.

Тож “як зв’язатися з надійною організацією” – зараз питання на часі для багатьох українців, котрі готові стати волонтерами, хочуть переказати гроші – або ж навпаки, самі потребують допомоги.

Знайти такі контакти відтепер можна у базі громадських та благодійних організацій, (https://bit.ly/3tkfDqQ) котру створив Центр демократії та верховенства права в рамках Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України.

У ній ми зібрали коротку інформацію та посилання для зв’язку із понад 50 громадськими чи благодійними організаціями. Кожну з них перевірили: вони активно діють, а їхні контакти – актуальні. Базу будемо постійно оновлювати.

Серед цих організацій – як всеукраїнські, так і регіональні. Вони працюють у різних сферах благодійності, волонтерства, громадської діяльності, консультують людей та поширюють інформацію.

Тож хай яку допомогу ви хочете надати чи отримати – у цьому переліку знайдете потрібний вам варіант.

Комунікаційний відділ Центру демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ)

pr@cedem.org.ua

ЦЕДЕМ – аналітично-адвокаційний центр, що працює в громадському секторі України з 2005 року, спрямовуючи зусилля на утвердження верховенства права, розвиток незалежних медіа та посилення ролі громадянського суспільства в Україні.
Місією Центру є сприяння розвитку суспільства активних та відповідальних громадян.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *