Світ

Або крісло, або шест…

Фінського міністра закордонних справ Ілка Канерва звільнили через СМС, надіслані стриптизерці зі службового телефону. Неодружений міністр познайомився з красунею у день народження, на якому виступала її трупа еротичних танців «Скандинавські лялечки».

У Думі краще, ніж у Раді
Росія – друга країна у світі за кількістю мільярдерів, однак саме там найбільше депутатів-товстосумів – 12. Їхні статки разом становлять $41 млрд. Найбагатший депутат – Сулейман Карімов ($17,5 млрд).
Як «захомутати» принца
Принц Гаррі минулої неділі під час сніданку зустрівся з батьками своєї подруги-мільйонерки Челсі Дейві. Ходять чутки, що 23-річний принц збирається одружитися. Найбільше на цьому наполягають батьки Челсі, які хочуть впевнитися, що принц зостанеться з дівчиною.
Крайня стадія інцесту
Подружжя австралійців Джона і Дженні Дівз нічим не відрізняється від решти,крім того, що вони… батько  і донька, які зустрілися, через 30 років після розлучення батька з її матір’ю. У них дійшло до сексу, а потім – до шлюбу. Нині мають спільну 9-місячну доньку.
Стрінги зі стразами
24 комплекти вишуканої білизни представила на показі моди в Сінгапурі німецька компанія «Тріумф». Одна з манекенниць з’явилася на подіумі в трусах-стрінгах, розшитих діамантами. Модель тримали на плечах двоє чоловіків. Найбільший діамант на спідній білизні мав 30 каратів. Вартість каменю — $121 тис. За трусики просять $168 тис. Найдорожчий бюстгальтер виготовила компанія «Фентезі Бра». Інкрустований діамантами ліфчик коштує $6,5 млн.
Колекцію «Віва ля Ів» («Нехай живе Єва») деякі моделі демонстрували лише в трусиках. Інші тримали на плечах великих пітонів. Кажуть, білизна трохи важка, але зручна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *