Що відбувається із Сонцем і нашим самопочуттям?

Швидка втомлюваність, млявість, незрозумілі головні болі, спонтанні прояви агресії, загальмованість реакції, активізація задавнених хронічних недуг. Що це, чому та як його перебути?

А спричинили все це аномальні процеси на Сонці – активні викиди плазми й збільшення потужності магнітного поля. Викиди ж ці рухаються до Землі зі швидкістю 400-800 км/с. Їх називають ще «сонячним вітром». Він впливає на погоду, а разом із цим на рослинність та життєдіяльність людського організму. Збільшується кількість Північних сяйв, магнітних бур, порушується радіозв’язок.

zarabotat-na-internet-kazino-so-startovym-kapitalom-5608

Сонце впливає на: епідеміологічний стан на Землі, кількість різного роду стихійних лих (тайфуни, землетруси, повені тощо), автомобільних та залізничних аварій, а також на роботу Інтернету й мобільного зв’язку.

Максимум усього цього припадає на роки активного Сонця, що й відбувається нині. Та якщо раніше можна було спрогнозувати графік магнітних бур, то протягом останніх двох місяців зробити це неможливо.

Від серпня 2013 року кількість викидів корональної маси на Сонці постійно зростає. Та жовтень побив усі «рекорди» його активності. А від 15-го взагалі розпочався «сонячний Армагедон». Від 25 жовтня щодня відбуваються надпотужні спалахи на Сонці, які оцінюються як екстремальні.

Магнітні бурі в листопаді

У листопаді найбільшу активність Сонце проявить 7, 10, 11, 16, 20, 26 та 27 числа.

Вплив магнітних бур на самопочуття доволі істотний: нерідко вони супроводжуються головними болями, мігренями, пришвидшенням ритму серцебиття, безсонням, млявістю, зниженням життєвого тонусу, перепадами тиску. Науковці пов’язують це з тим, що при коливанні магнітного поля уповільнюється капілярний кровотік і настає кисневий голод тканин.

Як перебути магнітну бурю?

Вже самі повідомлення про них провокують погане самопочуття у вразливих людей. Гірше переносять магнітні бурі ті, хто мають хронічні захворювання, серцево-легеневі недуги, а також маленькі діти.

Гіпертонікам у такі дні варто вживати призначені лікарем пігулки, гіпотонікам – пити чай, каву, їсти сир та оселедець. Але усім треба відмовитися від надмірних фізичних навантажень, алкогольних та енергетичних напоїв, а також оминати стресові ситуації.

У зв’язку зі зниженням реакції, потрібно бути дуже обережним на вулиці та на роботі. Особливу увагу треба звернути на це водіям.

Тим, хто бажає бути в курсі подій на Сонці, раджу завітати до сайту planeta.moy.su, де вміщується оперативна інформація про стан Сонця в режимі online.

Гавріїл ШУРПІН, народний цілитель, майстер, член Української академії                                      цілительства 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *