Серед номінантів на волонтерську премію «Євромайдан SOS – 2016» і чернівчанка Тетяна Спориніна


Волонтерська премія громадської ініціативи «Євромайдан SOS» – не звичайна премія і не спосіб відзначити кращих з кращих, бо цього не може бути об’єктивно. Насправді ж волонтерська премія – це спосіб сказати «Спасибі» кожній людині, відзначити кожного і показати Україні  та світові загалом, як багато у нас звичайних людей, які роблять надзвичайні справи.

2016-го на волонтерську премію номіновано понад 100 осіб. Отримали її Антон ДУБІШИН, Людмила ГЛОНДАР, Ірина ГУК і 80-річний волонтер  Аскольд НАУМЕЦЬ (приз глядацьких симпатій).

Наш постійний автор і позаштатний кореспондент, чернівецька учителька інформатики Тетяна СПОРИНІНА стала номінантом на волонтерську преміїю «Євромайдан SOS – 2016».
31 січня вона отримала бандероль з Києва, в якій були відзнака та календар з портретами волонтерів.

У кожного з волонтерів своя історія, але всі їхні історії про одне – як можна допомогти іншим та країні.

Вл. інф.
p.s.

11 листопада 2016 Тетяну Спориніну Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна» нагородило Знаком народної пошани «За гідність та патріотизм» за подання ГО «Наша земля».
У самій назві цієї непересічної нагороди – її суть: пошанівок не від держави – від народу – за самовіддану та активну діяльність, спрямовану на захист українському народу, свідому громадянську позицію і патріотизм.
Цю нагороду вручили Тетяні Спориніній 3 грудня 2016 у Києві.
Відгук на цю подію від Ольги Серебріян, заступника директора ЧОУНБ ім. М. Івасюка  –  Гордість Буковини: Тетяна Стрільчик

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *