Сербінчук стверджує, що Чернівці щодня недоотримують 30 тис. грн.

IMG_7307

Про це повідомив журналістам екс-директор МТК «Калинівський ринок» Руслан СЕРБІНЧУК. За його словами, п’ятим сектором «Калинки» вже завідує племінник Ринжука – пан Герасимчук.
На прес-конференції йшлося про те, що нині відбувається між ним, Сербінчуком, міською радою і «Калинівським ринком».
– За рекомендаціями комісії секретар Чернівецької міської ради п. Кушнірик розірвав зі мною трудову угоду і мене звільнили з роботи. Я вважаю таке рішення незаконним і тому подав позов до суду. 5 травня відбулося перше засідання, на яке не з’явився жоден представник міськради. І це при тому, що там працює 8 юристів. У суд не прийшов і пан Кушнірик. Чому це робиться? Найперше і найголовніше для того, щоби на «Калинку» завести людей, які безпосередньо допомагатимуть повертати землі Калинівського ринку у власність ринку «Добробут». Так, зокрема, на посаду юриста «Калинки» призначили юристку, яка свого часу відстоювала інтереси «Добробуту» у справі проти міськради та «Калинки», а зараз вона робить все навпаки – захищає інтереси Калинки та міськради перед ринком «Добробут», – поінформував колишній директор ринку. Чи є в цьому логіка? Питання риторичне.
Сербінчук стверджує, що «цю справу вже намагаються «злити». Таким чином 2 гектари землі вже перейшли від Калинки до «Добробуту».
За словами Сербінчука, доходи, що їх приносив Калинівський ринок, вже нікого не цікавлять. А місто щодня недоотримує 30 тис. грн.!
–То що ж виходить? Пан Кушнірик каже про діру в міському бюджеті, про фінансові труднощі у тролейбусному управлінні, в аеропорту, а при цьому щодня з міста до приватних рук іде 30 тис. грн., – обурюється екс-директор. Тому через журналістів він звернувся до секретаря міськради Кушнірика і попросив не ховатися, а зробити все, щоби судове засідання 22 травня все ж таки відбулося.
– Я цілком упевнений, що я цю справу виграю, а Кушнірик чітко розуміє, що він її програє, – наголосив наприкінці прес-конференції Сербінчук.
Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Повну версію щодо подій на Калинівському ринку читайте в газеті «Версії» за 22 травня.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *