Поради цілительки

Тільки чисте тіло може бути здоровим. Тому його потрібно звільняти від чужинця-«агресора»
Від глистів
n Висушені та змелені (скажімо, в кавомолці) гриби «лисички» лікують від усіх 132 видів глистних інвазій. Вживати їх треба протягом 2-х тижнів тричі на день по чайній ложці.

n 100 г якісного (недешевого) коньяку випити о першій годині ночі. Потім  о 01.30  та 02.00 випити по склянці  солодкого чаю. Відтак прийняти засіб для послаблення шлунка, аби через годинну-дві відвідати туалет.
Секрет цього засобу полягає в тому, що вночі протягом двох годин гельмінти, які зазвичай живуть, причепившись до внутрішніх органів, ідуть, так би мовити,  у «вільне плавання». Коли їх у цей час напоїти, вони втрачають орієнтацію, а послаблювальне виведе назовні .

nВід простуди та нездужання
Протягом 3 хвилин варити у склянці молока зубок часнику. Під кінець додати чайну ложку квіткового пилку.

nПрофілактика і лікування раку
Дуже корисні рослинні дієти. До них краще вдаватися саме в ті дні, які для посту рекомендує релігія. Бо саме цього часу надходить підмога з боку Природи та Космосу, адже біоритми людини співпадають з коливаннями енергії Землі та Сонця.
Перейшовши на рослинну дієту – йдеться про відмову від молочних, рибних і м’ясних харчів – можна за півроку-рік вилікувати рак. Адже ракова клітина – паразит. Для свого росту і розмноження використовує продукти тваринного походження – амінокислоти, жири. Сама ж їх продукувати не здатна. Тож коли позбавити її цих ресурсів, вона слабне і згодом може зовсім зникнути. Навіть метастази розсмоктуються. Але відступає рак дуже поволі. У такий період шалено хочеться м’яса, риби, молочних продуктів. Може, навіть нудити від цього. Але треба триматися. Бо навіть краплю сметани чи масла, додані до їжі, використають не здорові клітини, а саме ракові. В цьому вони не мають конкурентів.
Як бачимо, метод надзвичайно простий та ефективний. Однак  люди, як правило, готові померти, але не обмежити себе у харчуванні. На жаль, для більшості черево та його потреби – понад усе. Додамо сюди ще культ речей – і матимемо те, що губить народ. Бо саме таке, низько споживацьке, ставлення до життя та його розуміння і стає причиною психічних та фізичних недуг. З такими поглядами людина довго жити не може. З ними вона не виконає і своєї земної місії. Бо за умов такої захланності важко збільшити свій позитивний розумовий потенціал.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *