Новорічна ялинка у Чернівцях засвітиться вогнями на свято Миколая

Урочисте відкриття новорічних ялинок у Чернівцях цього року відбудеться 19 грудня,а загалом цикл новорічно-різдвяних свят триватиме до 20 січня .

Доставку та монтаж новорічних ялинок на Соборній ллощі, а також у Центральному парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка та парку ім.Ю.Федьковича Тресту зеленого господарства доручено забезпечити до 15 грудня.

Святкові новорічні ялинки буде також відкрито у всіх трьох районах міста. На час новорічно-різдвяних свят площі, вулиці, сквери та парки буде святково оформлено та освітлено. Закладам торгівлі і сфери послуг рекомендовано завершити святкове оформлення вітрин до 16 грудня. Будівля міської Ратуші буде святково прикрашена до 17 грудня.

Суб’єктам господарювання, які розташовані на площах Філармонії та Турецької криниці,запропоновано організувати святкове прикрашання площ та проведення культурно-мистецьких заходів.

У період новорічно-різдвяних свят на Соборній площі щодня відбуватимуться культурно-масові та фізкультурно-оздоровчі заходи за участю аматорських колективів та окремих виконавців, різноманітні вікторини та конкурси, а у новорічну ніч з 1 години ночі до 6 години ранку триватиме святкова дискотека.

Цього року вперше у Чернівцях з 19 грудня до 20 січня відбудеться Різдвяний ярмарок, в рамках якого на Соборній площі працюватиме «Різдвяне містечко». Організатори ярмарку в Чернівцях врахували досвід проведення таких заходів в Австрії та Румунії.

Гостей різдвяного містечка пригощатимуть національними стравами, народні майстри пропонуватимуть свої вироби та сувеніри, а фольклорні колективи демонструватимуть народні традиції Буковини.

Під час проведення новорічно-різдвяних заходів , з 19 грудня до 20 січня, суб’єктам господарювання заборонено реалізовувати алкогольні та прохолоджуючі напої у скляній тарі в місцях виїзної (виносної) торгівлі, закладах торгівлі і ресторанного господарства, що розташовані на площах Соборній, Центральній,Театральній, Філармонії і Турецької криниці.

Прес-центр Чернівецькї міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *