Новий в.о гендиректора «Калинки» – Олександр Карнась

Термін дії попереднього розпорядження про покладання обов’язків генерального директора комунального підприємства «МТК «Калинівський ринок» на Василя Максимюка завершився 25 січня, тобто він уже не «при дєлах». Отож, наступного дня в.о. Чернівецького міського голови Віталій Михайлішин підписав розпорядження, яким на посаду в.о. гендиректора Калинівського ринку призначив Олександра Карнася.

Новопризначений керівник ринку пропрацював на цьому підприємстві багато років, зокрема, й на посаді першого заступника генерального директора, добре знайомий з усіма реаліями та проблемами ринку. Створена департаментом економіки міськради комісія з прийому-передачі печаток, штампів, документів та матеріальних цінностей «Калинки» сьогодні має завершити цю роботу.

Віталій Михайлішин повідомив, що конкурс на посаду генерального директора МТК «Калинівський ринок» проведуть цього тижня. Крім звільненого Василя Максимюка, шанс очолити «Калинку» мають ще 3 претенденти. Нагадаємо, 24 січня засідання конкурсної комісії щодо обрання генерального директора «Калинівського ринку», як і попередні не відбулося. Заяви на конкурс подали четверо осіб: в.о.гендиректора «Калинки» Василь Максимюк, директор ринку «Газкомплектприлад» Руслан Сербінчук, начальник ФСК «Локомотив» Іван Іліка та безробітний Володимир Ільїн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *