Наш автор – переможець Міжнародної фотовиставки газети «День»

У столичній галереї «Лавра» триває XV Міжнародна фотовиставка «День»-2013». Загалом на фотоконкурс надійшло 2687 світлин від 290 учасників. До експозиції увійшли 350 найкращих робіт.

День_ЛЬВ-ВСЬКА МР-Я_СПОРИН-НА

У номінаціях «Події», «Особистість», «Український світ», «Життя як воно є» відзнаки здобули понад 60 учасників конкурсу. Серед переможців конкурсу – автор газети    Тетяна СПОРИНІНА. Їй вручили також спеціальний приз від Львівського національного університету імені Івана Франка за фотороботу «Львівська мрія».

Крім того, в номінації «Світ очима дітей» відзначена робота «Трюк» 16-річної чернівчанки Анастасії Івасюк з фотостудії «Погляд». Спеціальний приз від Першої електронної бібліотеки друкованих видань Press-point отримала 15-річна Владислава Сторожук (фотостудія «Погляд», робота «У добру путь»). Керівник фотостудії «Погляд» – Микола Емельянов. А спеціальний приз від Миколаївського коледжу преси та телебачення вручили 15-річній Карині Вівчарук з фотостудії «Фокус» міста Сторожинець, якою керує Іван Місікевич. Вітаємо!

До слова, попереду ще підбиття підсумків конкурсу глядацьких симпатій.

Вл. інф.

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *