На Буковині до 5 років ув’язнення засудили пенсіонера за розбещення 6-річної дівчинки

Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 77-річного жителя  Дністровського району, який вчинив розпусні дії щодо малолітньої онучки своєї співмешканки (ч. 2 ст. 156 КК України).

Прокурором у суді доведено, що у вересні минулого року, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно, протиправно вчинив розпусні дії щодо 6-річної дівчинки.

Хотинський районний суд засудив його до 5 років позбавлення волі.

Обвинувачений свою вину не визнав і його захисник подав апеляційну скаргу.  

Натомість апеляційну скаргу подала і прокуратура, вимагаючи включити  відомості про вказаного громадянина до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Чернівецький апеляційний  суд залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, тоді як апеляційну скаргу прокурора задовольнив.

Чоловіку призначено остаточне покарання у виді 5 років позбавлення волі. Крім того, інформацію щодо нього внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи, повідомляє пресслужба облпрокуратури.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *