Міська дитяча лікарня завалена сміттям

1

Наш читач Василь Виноградов поділився своїм обуренням від побаченого на території (практично – під вікнами) Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні №1, що на вулиці Руській, 207а. Там стоять напівпорожні сміттєві баки, зате навколо багато сміття. «Зазначу, це лікарня, – і серед сміття багато шприців, систем, таблеток, ампул тощо. Це дуже небезпечно.

2

Такі речі навпаки повинні бути максимально ізольовані, адже тут щодня проходять відвідувачі лікарні, переступаючи через небезпечне в прямому сенсі сміття, – наголошує читач. – Поспілкувавшись з однією з працівниць закладу, дізнався, що цих двох сміттєвих контейнерів не вистачає.

8

Раніше їх було чотири, але чомусь два з них тут більше не ставлять. Сміття з переповнених баків випадає, мішки рвуться і їхній вміст розноситься вітром по території, каже працівниця. Куди дивиться міська державна санітарно-епідеміологічна станція? І чому з такою неповагою до людей ставиться чернівецький Спецкомунтранс, який просто не виконує свою роботу? Ганьба!»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *