«Машу та Ведмедя», «Сімпсонів» і діснеївські мультфільми заборонять

Національна комісія із захисту суспільної моралі проведе окреме засідання, на якому буде піднято питання про шкідливість популярних мультфільмів для українських дітей.

Як повідомляє прес-служба комісії, таке рішення прийняв її голова Василь КОСТИЦЬКИЙ.

Підставою для такого рішення послужило повідомлення в Інтернеті, що «…останнім часом популярні серед дітей мультфільми «Губка Боб», «Лунтік», «Маша та Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони» та ін., несуть реальну загрозу нашим дітям», – пояснюється в повідомленні.

Також комісія вивчила посилання на «результати дослідження», в яких докладно пояснюється «шкоду» мультфільмів.

«Його автори закликають громадськість звертатися до президента України, депутатів Верховної Ради України, Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення з метою заборони спеціальних мультиплікаційних проектів в Україні», – повідомляє комісія.

Саме дослідження, про яке йдеться в повідомленні, пояснює шкідливість мультфільмів для дітей на 56 сторінках і приходить до вельми цікавих висновків. Так, на думку авторів документа, популярний мультгерой Губка Боб – гомосексуаліст, телепузики здійснюють гіпнотичний вплив на підсвідомість і формують з дітей невдах, покемони – «кишенькові монстри», які навчають дітей садизму, Маша з мультфільму «Маша та Ведмідь» – дитя ювенальної юстиції, в «Шреку» пропагується потворність жінки, Лунтік позбавлений статі та сім’ї, а ще схожий на язичницького божка і тому подібне.

Також в документі дослідження висуваються серйозні претензії «Сімпсонам», «Футурамі» та «Гріффінам», «Південному парку» і навіть мультфільмів Уолта Діснея, які виявилися «порнографією», оскільки нібито викликають у хлопчиків ті ж почуття, які порно викликає у дорослих чоловіків.

При цьому найбільш небезпечними мультфільмами автори дослідження вважають японське аніме.

Практично до всіх мультфільмів автори документа висловлюють претензії з приводу нібито пропаганди гомосексуалізму й садизму. Також стверджується, що діти, які дивляться мультфільми, ростуть тупими.

Наприкінці документ закликає «очистити Україну від небезпечних мультфільмів».

Повідомляє сайт ukranews.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *