кримінал

Депутатам можна все
45-річний житель Новоселицького району, директор ТзОВ, депутат однієї з сільрад району, протягом 2003-2007 років, зловживаючи службовим становищем, без згоди пайовиків реалізував майно пайового фонду товариства, завдавши пайовикам шкоди на 70 тис. грн.
Любитель порно і наркоти
Співробітники кримінальної міліції у справах дітей УМВС області під час санкціонованого обшуку квартири 18-річного чернівчанина вилучили наркотичну речовину канабіс, 6 ДВД­дисків із порно, системний блок з порновідео, оголошення про продаж порно в кількості 440 штук.
Мінус 3 життя за день
48-річний житель П’ядиківців, керуючи автом «ІЖ- Комбі», на одній з вулиць Берегомета виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автом «МАН», під керуванням 49-річного жителя Боян. У результаті ДТП водій «ІЖ-Комбі» помер на місці пригоди.
Неподалік урочища «4 корчми», 64-річний житель Керстенців Хотинського району, керуючи автом «ВАЗ-2106», виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автом «Мерседес-Бенц», яким керував 28-річний житель Київської області. Внаслідок ДТП водій та 80-річний пасажир «ВАЗ-2106» загинули на місці пригоди.
ЦГЗ УМВС у Чернівецькій області
Був лінолеум­ – стали цигарки
До КПП «Порубне» прибула вантажівка «Мерседес» з причепом, яка перевозила з Польщі до Болгарії лінолеум. Під час зважування авта було встановлено, що реальна вага вантажу перевищує зазначену в документах на 4 т. У рулонах лінолеуму було обладнано схованки для переміщення цигарок. У середині кожного рулону знаходилась азбестова або пластикова труба зі спеціальним прихованим отвором. Кожний бутафорний рулон містив у середині від 77 до 84 блоків цигарок. Загалом було виявлено 115350 пачок цигарок марок «Рігал» та «Суперкінг». Цигарки та авто вартістю 104 тис. грн. вилучені.
Костянтин ЛІСНИК, прес-секретар Чернівецького прикордонного загону

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *