кримінал

До бою!
Диспетчер ГУ МНС отримала повідомлення про  те, що у Чернівцях під час прийому металобрухту було виявлено 30 артилерійських снарядів часів Великої вітчизняної
війни. Аналогічну знахідку 40 артилерійських снарядів часів Великої вітчизняної війни, було виявлено того ж дня  і на вулиці Миколаївській також під час прийому металобрухту. Наразі група піротехнічних робіт проводить роботи по знешкодженню артснарядів.
Центр пропаганди ГУ МНС України в Чернівецькій області
Дівча в окропі
До Путильської ЦРЛ з термічним опіком окропом 40% поверхні тіла госпіталізовано 5-річну дівчинку з
с. Паркулина. Під час надання медичної допомоги від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла.
Голова – не дерево!
На спецлінію «02» надійшло повідомлення про те, що у під’їзді одного із будинків на вул. Руській обласного центру сталася бійка. Працівники батальйону патрульної служби міліції затримали 49-річного місцевого жителя, який вдарив сокирою по голові 31-річного чернівчанина, внаслідок чого останній із рубаною раною голови, струсом мозку та алкогольною інтоксикацією госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги.
Жінка за кермом…
На одній із вулиць

с. Валя-Кузьмін Глибоцького району невідомий водій легкового авта скоїв наїзд на 24-річного жителя села і з місця пригоди зник. Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер в лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців. За скоення злочину співробітники міліції затримали 28-річну жительку с. Волока
ЦГЗ УМВС в Чернівецькій області
Перегазували!
Завершено досудове слідство стосовно службових осіб ВАТ «Чернівцігаз» та Чернівецької філії ДК »Газ України». Податкова міліція запідозрила, що в 2003 році ці підприємства безпідставно завищили обсяги витрат газу в кількості майже 5 млн. м³, а це свідчить про несплату до бюджетів податків на суму понад 500 тис. грн.  Коли суд доведе склад злочину, службовим особам загрожує до 5 років ув’язнення.
ДПА в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *